KoldingQ åbner mod Fortuna Hjørring: De er storfavoritter

0
984
KoldingQs 3F Ligatrup fra foråret. Siden er truppen blev forstærket med bl.a. Camilla Andersen.
KoldingQs 3F Ligatrup fra foråret. Siden er truppen blev forstærket med bl.a. Camilla Andersen.

”De ser uhyggeligt stærke ud”.

KoldingQ lægger ikke skjul på, at det er en massiv mundfuld der venter, når holdet lørdag åbner den nye sæson i 3F Ligaen med en udekamp mod Fortuna Hjørrring.

Nordjyderne har i løbet af sommeren forstærket sig med flere markante spillere, blandt andet landsholdsangriberen Nadia Nadim fra Skovbakken. Hun har dog karantæne i den første kamp, men Fortuna Hjørring ser stadig skræmmende stærke ud, vurderer KoldingQ på sin hjemmeside:

”Der er ingen tvivl om, at Fortuna Hjørring stiller op som storfavoritter. Det er den sværest mulige start på sæsonen,” lyder det.

Svære forberedelser

Ydermere har KoldingQ ikke haft de bedste forberedelser til kampen. Holdet havde flere spillere med til U19 EM i Tyrkiet, og de er derfor første vendt tilbage fra sommerferie for få dage siden.

”Det skal dog ikke ændre noget ved, at vi tager den lange tur til Hjørring med et spændende hold, der er blevet yderligere styrket af tilgang i sommerpausen,” skriver KoldingQ, som har fået tilgang af Camilla Andersen fra Horsens SIK, Rikke Bøttcher fra Sønderjyske og Feodore Olivia Frisendahl fra Varde.

Fortuna: Fingerpeg om vores styrke

For Fortuna Hjørring har premieren et klart mål: Tre point. Nordjyderne går efter både DM-guldet, pokalen og et godt resultat i Champions League i denne sæson. Derfor skal man godt fra start, lyder meldingen på klubbens hjemmeside:

”Det vigtigste udbytte af kampen mod KoldingQ ud over de tre points, som Fortuna er klar favorit til at tjene, ligger i det fingerpeg, som kampen vil give om Fortunas aktuelle styrke,” lyder det på hjemmesiden.

Fortuna Hjørring-KoldingQ spilles kl. 13.30. Kampen kan ses på Kanalsport.dk.