KoldingQ videre i pokalen

0
1023
Fitore Zenjullahi, her i en kamp mod Taastrup FC, scorede til 2-0 i det 120. minut. Arkivfoto: KoldingQ

Som det første hold er KoldingQ klar til semifinalen i kvindernes pokalturnering. Holdet vandt onsdag aften 2-0 hjemme  over Vejle.

Tre ud af fire kvartfinaler, som skulle have været spillet onsdag aften, blev udsat på grund af U19 landsholdets samling i Tilst i disse dage. Men kampen KoldingQ-Vejle blev gennemført, og her lykkedes det KoldingQ at hente sejren på mål af Anne Poder og Fitore Zejnullahi i den forlængede spilletid.

De øvrige, udsatte kvartfinaler spilles på forskellige datoer. Taastrup-Fortuna spilles på onsdag den 5. september, BSF-B1913 spilles 16. marts og kampen Skovbakken-Brøndby er endnu ikke programsat.