Oprykkere har samlet 22.000 kroner ind til gode formål

1
863
Jubel efter en scoring i sidste sæson mod B1913. Foto: Steen Trolle
Jubel efter en scoring i sidste sæson mod B1913. Foto: Steen Trolle

Det var ikke bare fans af førsteholdet hos B93-HIK-Skjold, der kunne glæde sig, når det succesrige københavnerhold i sidste sæson lavede mål på stribe og sparkede sig i pokalfinalen og oi 3F Ligaen. Også Nyreforeningen og Børnecancerfonden har haft gavn af præstationerne hos B93-HIK-Skjold, som vandt 1.division og slog flere 3F-hold ud af pokalturneringen.

Holdet startede nemlig to indsamlinger i sidste sæson til fordel for de to velgørende foreninger. Og da sæsonen sluttede og kassen blev gjort op, var der indsamlet 12.841 kroner til Børnecancerfonden og omkring 9.500 kroner til Nyreforeningen.

”Vi vidste godt, at det primært ville blive os selv og vores nærmeste familie, der ville komme til at bidrage. Derfor havde vi regnet med, at vi ville indsamle cirka 5000 kroner til hver forening. Men det blev heldigvis til en del mere,” fortæller Lone Berg, der er fysioterapeut for B93-HIK-Skjolds førstehold og en af initiativtagerne til indsamlingerne.

Pokalsemifinalen gav mest

Pengene er blevet doneret via sitet Betternow.dk, hvor man kan starte indsamlinger til velgørende formål. De er blevet rejst via sjove og skæve væddemål, som personer på og omkring holdet har startet i forbindelse med kampene. Væddemål a la ”Jeg giver 50 kroner hver gang Gitte P. scorer”, ”Jeg giver 500 kr. hvis I spiller jer i pokalfinalen” eller ”Jeg giver 50 kr. hvis Marie scorer med højrebenet”.

”Den kamp der gav mest, var semifinalen i pokalturneringen mod Team Viborg. Her samlede vi omkring 5000 kroner sammen,” fortæller Lone Berg.

Spillerne har endnu ikke besluttet, om de skal starte nye indsamlinger. Men der er sandsynligvis flere penge på vej til gode formål fra det kreative københavnerhold. B93-HIK-Skjolds spillere har nemlig en hel del tøj liggende, som uden held har været forsøgt solgt via Trendsales. Det tøj vil i stedet blive solgt på et loppemarked, hvorfra pengene vil blive doneret til velgørende formål.

Pokalsemifinalen mod Team Viborg sikrede mere end 5000 kroner til velgørende formål.

1 COMMENT