0
911
Maja Kildemoes - scorede to gange.
Maja Kildemoes – scorede to gange.

Næsby kom sikkert fra start, da fynboerne søndag spillede sin første kamp i U18 DM-ligaen i denne sæson. På udebane mod Skovbakken blev det til en 2-0-sejr på to mål af Maja Kildemoes. Dermed placerer Næsby sig midt i rækken, tre point efter Brøndby, som er i front efter to sejre i to kampe.

Ifølge Skovbakkens referat var kampen i Aarhus en tæt affære i et højt tempo. Der var skarpeden til forskel på de to hold, lyder det fra Skovbakken, som havde flere store chancer i kampen:

”Fornemmelsen hos både Skovbakkens piger og træner bagefter var, at pigerne bestemt godt kunne have fortjent point efter det gode spil – især i første halvleg, men at skarpheden i afslutningerne manglede i dag,” skriver Skovbakken.

Næsby savnede dog også skarphed. To gange i første halvleg ramte gæsterne overliggeren i den underholdende kamp.

I Odense vandt Brøndby en sikker 3-0 sejr over OB, som nu har tabt sine første to kampe. Stine Larsen, Cecilia Pedersen og Sneza Rajovic scorede Brøndbys mål.

BSF hentede en sikker 5-1 sejr ude mod Varde, og der var også sikre sejre til Fortuna Hjørring og Team Viborg, som begge vandt 4-0 over henholdsvis Hillerød og Horsens SIK.

Thisted havde besøg af KoldingQ, og i et tæt opgør lykkedes det Thisted at få alle tre point. KoldingQ var ellers foran 2-1, men kampen sluttede med 4-3-sejr til Thisted.