Skovbakken og Brøndby mødes i pokalen

0
716
Sif Rykjær.
Sif Rykjær.

Som det sidste hold er Skovbakken klar til kvartfinalerne i kvindernes pokalturnering. Tirsdag aften spillede aarhusianerne en udsat ottendelsfinale-kamp mod lokalrivalerne, 1. divisionsholdet Vejlby, som blev slået 5-1. Dermed er der kun 3F Ligahold tilbage i pokalturneringen, hvor Skovbakken i næste runde skal møde de forsvarende pokalmestre fra Brøndby.

Sif Rykjær åbnede scoringen for Skovbakken efter 37 minutter, og siden blev det til Skovbakken-scoringer af Silje Slettemåes og Christina Bovbjerg, inden den tidligere Skovbakken-spiller Camilla Berg fik reduceret for Vejlby til 3-1. Silje Slettemåes, der netop er rykket op fra Skovbakkens U18 DM-hold, scorede yderligere en gang, inden Mia Bak gjorde det til slutresultatet 5-1.

Kvartfinalerne spilles på onsdag den 29. august. Udover Skovbakken-Brøndby består kvartfinalerne af Taastrup FC-Fortuna Hjørring, BSF-B1913 og KoldingQ-Vejle.