TV I DAG: Lokalopgør mellem OB og B1913

0
838
B1913 jubler efter en scoring i sidste sæson. Oprykkerne har fået en bedre start end OB på 3F ligaen.
B1913 jubler efter en scoring i sidste sæson. Oprykkerne har fået en bedre start end OB på 3F ligaen.

Der er dømt vaskeægte lokalopgør, når Kanal Sport lørdag eftermiddag kl. 13.30 viser live-kamp fra 3F Ligaen. På Odense Atletikstadion tager OB i mod oprykkerne fra B1913, som også har hjemme i Odense.

Gæsterne ligner på forhånd favoritter. Trods oprykkerstatus er det blevet til seks point i de første tre kampe for B1913. Desuden har B1913 vundet det seneste indbydes opgør mod OB, som fandt sted  i pokalturneringen i foråret.

Heroverfor har OB indtil videre ikke fået et eneste point i 3F Ligaens første tre kampe. Men OB har også haft en benhård start med kampe mod 3f Ligaens stærkeste mandskaber Brøndby og Fortuna Hjørring, og der var klar fremgang at spore i den sidste kamp, hvor det blev til et snævert 0-1-nederlag mod sidste sæsons bronzevinder Skovbakken.

Cheftræner for OB, Thomas Hansen, er da også optimistisk forud for dagens kamp:

”Vi skal ud og bygge videre derfra, hvor vi nu engang er nået, og det er ikke umuligt at vi, i modsætning til de seneste kampe, får lov til at tage lidt mere initiativ frem af banen. Vores målsætning er i hvert fald, at vi gerne vil op og se om vi ikke kan få scoret det mål, der jo som minimum skal til for at hente en sejr,” siger Thomas Hansen til OBs hjemmeside, hvor han dog også erkender, at presset ligger på OB, som har mere brug for point end B1913.

Du kan se kampen på www.kanalsport.dk

3F Ligaens øvrige kampe i weekenden:

LØRDAG DEN 25. AUGUST

  • 15:00: Vejle-Fortuna Hjørring
  • 15:00: B93/HIK/Skjold-BSF
  • 15:30: KoldingQ-Taastrup FC

SØNDAG DEN 26. AUGUST:

  • 15:30: Skovbakken-Taastrup FC