Brøndby møder norske Stabæk i Champions League

0
711
Brøndby i kamp mod Lyon i kvartfinalen i Champions League i sidste sæson.
Brøndby i kamp mod Lyon i kvartfinalen i Champions League i sidste sæson.

Det bliver et møde mellem danske landsholdskammerater, når der spilles 16-delsfinaler i kvindernes Champions League. Brøndby har nemlig trukket norske Stabæk, og dermed skal Brøndbys landsholdsspillere i kamp mod den danske landsholdsanfører, Katrine S. Pedersen.

”Det bliver en spændende og tæt kamp mellem to hold, som jeg vil vurdere er stort set lige stærke. Brøndby har noget mere international erfaring end os i Stabæk, men der skal ikke herske tvivl om, at vi er glade for lodtrækningen. Hellere Danmarks bedste hold end et fra Sverige, Tyskland – eller franske Lyon,” siger Katrine S. Pedersen til 3f.dk/fodbold.

Fortuna Hjørring møder Glaskow Rangers fra Skotland, en lodtrækning som træner Brian Sørensen er ”okay tilfreds med”, fordi det giver en overkommelig rejse for nordjyderne.

”Men det var et af de svære useedede hold. Glaskow har otte landsholdsspillere, ligger suveræn nummer ét og spiller kontant og fysisk,” siger Fortuna-træneren til 3f.dk/fodbold.

De første opgør spilles 26.-27. september. Returkampene spilles ugen efter. Brøndby har fastsat spilletidspunktet til onsdag den 3. oktober kl. 18.30 på Brøndby Stadion.