Danmark klar til EM i Sverige

1
977
Målscorer Pernille Harder.

Så kan danske kvindefodboldfans godt sætte kryds i kalenderen: Det danske landshold vandt onsdag aften sin sidste EM-kvalifikationskamp over Portugal med 2-0, og dermed er holdet klar til næste års EM-slutrunde for kvinder, som spilles i Sverige 10.-28. juli.

Danmark dominerede aftenens kamp og havde flere store muligheder i første halvleg. Men kampen skulle helt hen i det 68. minut, før dagens store danske oplevelse, Pernille Harder, gjorde det til 1-0. Med ti minutter igen blev det til 2-0, da Sanne Troelsgaard blev fældet i feltet, og Line Røddik sikkert sparkede straffesparket i kassen til 2-0.

2500 tilskuere fulgte opgøret på Vejle Stadion, og de skabte en festlig kulisse, da de i de sidste ti minutter klappede de kommende EM-deltagere frem mod slutfløjtet.