CEDERKVIST TRÆNER U18-MÅLMÆND

0
1946
Tine Cederkvist Viskær i aktion i sidste sæson for BSF, hvor hun sluttede sin aktive fodboldkarriere.

En af landets mest erfarne kvindelige top-målmænd skal fremover dele ud af sin erfaring til U18-målmændene i B93/HIK/Skjold.Det er den tidligere landsholdsmålmand og udlandsprofessionelle Tine Cederkvist Viskær, som tilknyttes U18-truppen, hvor hun hver torsdag skal supplere den normale målmandstræning i truppen.

”Det har længe været B93/HIK/Skjolds ønske at tilknytte en kvindemålvogter som træner for vores U18 målvogtere. Tine vil derudover også fungere som mentor for de unge målvogtere, og hun vil ud over selve målmandstræningen også hjælpe med at forberede pigerne mentalt på hvad der kræves af en elitefodboldspiller,” fortæller det københavnske klubsamarbejde på sin hjemmeside.

Tine Cederkvist Viskær fik 68 kampe på landsholdet i perioden 2000-2011. Hun stoppede karrieren på topplan efter sidste sæson, hvor hun var med til at bringe BSF i slutspillet. Cederquist har tidligere vogtet målet i australske Perth Glory, svenske LdB FC Malmö, Brøndby og Hillerød.