FODBOLD FOR PIGER søger sponsorer til at sikre fremtiden

0
664
FODBOLD FOR PIGER søger sponsorer, så sitet kan fortsætte efter 1. oktober.
FODBOLD FOR PIGER søger sponsorer, så sitet kan fortsætte efter 1. oktober.

I snart et år har FODBOLD FOR PIGER dækket pige- og kvindefodbold i Danmark med masser af nyhedshistorier og interviews. Helt præcist er det blevet til 550 artikler om alt fra U11-stævner, topkampe i 3F Ligaen og interviews med landsholdsspillere. Hovedfokus har været ungdomseliten, blandt andet U18 DM-ligaen og ungdomslandsholdene.

Det er heldigvis blevet bemærket: Vi har dagligt omkring 500 unikke besøgende – nogle dage mange flere – og vores facebookside har nu rundet 1400 likes, hvoraf mange er fodboldpiger i alderen 12-19 år.

Derfor tillader vi os at kalde FODBOLD FOR PIGER for en lille succes. Vi synes, vi har været med til at øge opmærksomheden omkring pigefodbold, og vi påstår kækt, at sitet har formået at fortælle nogle vigtige historier om dansk eliteidræt, som ellers aldrig ville være blevet fortalt – trods kvindefodboldens status som en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark.

Det vil vi gerne fortsætte med. Men desværre er det umuligt at gøre i den nuværende form, dvs. som et rent nonprofit projekt, båret af entusiasme og interesse for pigefodbold.

Hvis et nyhedssite om pige-kvindefodbold skal have en fremtid, så skal der tjenes nogle penge. Det er nødvendigt for at kunne betale de løbende omkostninger – og det er en forudsætning for at kunne udvikle projektet, så vi kan lave en endnu bredere dækning og gøre FODBOLD FOR PIGER til hele Danmarks nyhedssite om pige-kvinde-fodbold.

Derfor har vi givet os selv et ultimatum: Vi skal allersenest den 30. september have fundet de fornødne sponsorer/investorer til at drive FODBOLD FOR PIGER videre – ellers lukker sitet pr. 1. oktober.

Artiklen her er derfor ment som en opfordring: Hvis du har kendskab til virksomheder/organisationer, som kan se mulighederne i FODBOLD FOR PIGER, så lad dem give os et kald. Vi synes selv, at vi har et spændende produkt at byde på, og vi tror på, at sitet kan være et interessant reklame/investor-medie for en progressiv virksomhed, der vil associeres med en sport, som efterhånden dyrkes af mere end 72.000 piger og kvinder på klubplan i Danmark.

Potentielle sponsorer kan kontakte undertegnede via redaktion@fodboldforpiger.dk – eller ved at ringe til på mobil 29294559.

Steen Trolle, FODBOLD FOR PIGER