Oprykkere fra Birkerød topper Kvinde-DS

0
836
Skjold Birkerød da oprykningen til Kvinde-DS var i hus.
Skjold Birkerød da oprykningen til Kvinde-DS var i hus.

Skjold-Birkerød har fået en forrygende start på sit ophold i landets tredje bedste fodboldrække, Kvinde-DS Pulje 1. Efter fem runder har oprykkerne sparket sig ind på førstepladsen med 13 point efter fire sejre og en enkelt uafgjort. Senest blev det til en sejr på 3-0 over FB, og holdet har kun lukket to mål ind i fem kampe.

”Det er dejligt at vi har fået luft til bunden. Det har været vigtigt for os at få skrabet nogle point sammen fra start, så vi ikke skulle kæmpe med nedrykningsspøgelset fra start af, for så er der en masse ting der bliver meget sværere,” siger Skjold Birkerøds træner, Thomas Lesly Rasmussen.

Tre ugers træning inden sæsonstarten gav pote. Det betød at holdet var klart fra start, siger Thomas Rasmussen, som også nyder godt af en meget sammenspillet trup.

”Vores organisation har været klar fra start. Vi skulle ikke til at bygge noget nyt op, men kunne bygge videre på foråret,” siger Skjoldtræneren, som ikke frygter et pludseligt dyk, fordi holdet har spillet over evne:

”Nej, vi er meget stabile. Det ses jo af, at der kun er scoret syv gange mod os i de sidste 16 kampe. Men omvendt er det vigtigt at huske, at det har været nogle meget tætte kampe, som vi lige så godt kunne have tabt. I det hele er det en superfed række i år. Der spilles god fodbold, niveauet er højt og alle kan slå alle,” siger Thomas Rasmussen.

Skjold-Birkerød møder på søndag KFUMs BK fra Odense.