SE FILMEN: Kvindelandsholdet får lavet nye holdfotos

0
869
Der blev ikke bare lavet traditionelle holdfotos under foto-shootingen. Foto fra DBU Web-TV
Der blev ikke bare lavet traditionelle holdfotos under foto-shootingen. Foto fra DBU Web-TV

Den har stået på andet end fodboldtræning og taktikmøder for det danske kvindelandhold, som de seneste dage har været samlet for at forberede sig til de kommende dages EM-kvalifikationskampe mod Østrig og Portugal.

Kvinderne har også været en tur foran kameraet for at fået lavet nye fælles fotos. Og ikke bare holdfotos i traditionel forstand. Også mere spøjse billeder, hvor spillerne f.eks. står på ryggen af hinanden. Alt sammen med det formål at skabe mere opmærksomhed omkring kvindelandsholdet.

”Hvis det her kan gøre, at kvindelandsholdet bliver lidt mere kendt, så er det her en rigtig god ide,” siger Brøndbys landsholdsspiller Theresa Nielsen, til DBU WEB-TV, som har lavet en film om foto-shootingen.

Du kan se filmen her.