TV I DAG: KoldingQ og Vejle slås for point i bunden

0
704
U19-landsholdsspilleren Camilla Andersen er en af de nye i KoldingQ-truppen. Foto. KoldingQ

Der er vigtige point på spil, når KoldingQ og Vejle lørdag eftermiddag mødes til en tv-transmitteret bundkamp i 3F Ligaen på Kolding Stadion.

De to hold ligger på 8. og 9. pladsen efter de første seks kampe. Derfor skal der point på kontoen, hvis de skal lægge afstand til sidstepladsen, som indtages af OB. Fynboerne har ét point – KoldingQ og Vejle har fire og tre point.

Kolding Q har oprustet med flere nye spillere forud for sæsonstarten, men skader har forhindret Kolding i at stille med samme hold to kampe i træk. Derfor har det været svært at få spillet en slagkraftig trup sammen, trods nye stærke kort som Lotte Troelsgaard og Camilla Andersen.

”Det viser bare, at selv om talentet i truppen er åbenlyst, så kommer pointene ikke af sig selv – det kræver mange kampe og træning at spille et hold sammen,” som KoldingQ skriver på sin hjemmeside.

Her advares der om, at dagens kamp kan blive svær:

”Vi oplevede i pokalkampen, hvor vanskelige Vejle er at spille i mod – vi måtte ud i forlænget spilletid, inden vi kunne hive sejren hjem, og Vejle har imponeret med nogle flotte uafgjorte kampe, senest mod Skovbakken hvor det lykkedes at hale et 0-0 resultat i land – et virkeligt flot resultat, som får alle alarmklokker til at ringe hos hjemmeholdet”.

Kampen på Kolding Stadion spilles klokken 13.30.

Kampen kan ses på Kanal Sport og streames via www.kanalsport.dk

Weekendens runde i 3F Ligaen

Lørdag den 22. september

  • KoldingQ-Vejle

Søndag den 23. september

  • B 1913-Skovbakken
  • B.93/HIK/Skjold-OB
  • BSF-Brøndby
  • Taastrup FC-Fortuna Hjørring