BSF: Spillet skal blive bedre

0
927

32 point, ingen nederlag og en foreløbig andenplads. Ballerup-Skovlundes U18 DM-hold er gået på vinterferie med en topplacering, og cheftræner John Froman erklærer sig godt tilfreds med resultatet. Men spillet kan blive bedre, konstaterer han:

”Vi kan kun være stolte af at have hentet 32 point i 14 kampe. Men vi skal være bedre på banen. Vi har spillet én rigtig god kamp mod Thisted og en udmærket kamp mod Skovbakken, men i nogle af de andre kampe har der manglet noget ærgerrighed, og vi har haft svært ved at holde niveau i gennem hele kampen, ” siger John Froman.

”Vi er stadig et ungt hold. Vi har seks årgang 97ere med. Og selv om pigerne er dygtige, tager det tid at bygge tingene op,” siger BSF-træneren.

Vinterpausen skal blandt andet bruges på styrketræning, så holdets fysiske niveau kan løftes, og John Froman tror på, at det er et forbedret BSF, der løber på banen til de sidste 10 kampe til foråret:

”Jeg forventer vi får bygget lidt mere på og bliver bedre i foråret. Vi får også gavn af, at Tanya (Arngrimsen, angriber, red.) er tilbage. Hun har stor betydning for vores kreativitet i offensiven,” siger John Froman, som ser Næsby som den største konkurrent i toppen af U18 DM Ligaen – uanset at Thisted lige nu fører rækken:

”Jeg har stor respekt for Thisted, men jeg synes Næsby er et mere homogent hold med flere strenge at spille på,” siger BSF-træneren.

FOTO: BSF vandt sin sidste efterårskamp hjemme i lørdags med 2-1 over Varde. BSF spillede en godkendt første halvleg, i følge John Froman, men tabte niveau i anden halvleg, og den slags udsving i spillet har der været for meget af i efteråret, konstaterer cheftræneren.