Fansider med Harder og Nadim

0
765
Nadia Nadims nye hjemmeside.

Fans af landsholdsangriberne Pernille Harder og Nadia Nadim kan nu komme tættere på deres idoler. De to målmagere har nemlig begge fået en officiel fanside på nettet, hvor man kan læse nyheder og facts om spillerne.

Det er firmaet fodboldprofiler.dk, der står bag de nye hjemmesider. Firmaet skal samtidig hjælpe de to spillere med at udvikle deres facebookside.

Du kan se de nye fansider her: www.nadianadim.com og www.pernilleharder.com

Pernille Harder har i øvrigt også fået en twitter-profil, hvor man kan følge lidt med i hendes hverdag som professionel i den svenske klub Linköping FC. Seneste tweet kom i dag og handler om Fortuna Hjørrings CL-kamp mod Göteborg:

“On my way to cl match in Göteborg! Kom så Fortuna Hjørring :-)”