Fortuna ude af Champions League

0
662

Det bliver ikke til nogen dansk kvartfinale i kvindernes Champions League i denne sæson. Fortuna Hjørring tabte onsdag aften returkampen i ottendedelsfinalen ude mod Göteborg med 3-1. Den første kamp sluttede 1-1, og dermed er Fortuna Hjørring ude af Champions League-turnering.

Men det var millimeter tæt på, at det var gået anderledes. Fortuna Hjørring fik vendt 0-2 til 2-2 og nordjyderne havde tre store chancer i slut-minutterne, hvor der stod 3-2 til Göteborg.

Derfor var skuffelsen stor hos danskerne efter kampen, men træner Brian Sørensen roste også sine spillere for indsatsen:

” Pigerne kæmper røven ud af bukserne, og vi havde lige så meget fortjent at gå videre som Göteborg. Vi kan tage en masse godt med herfra – især, at vi kommer tilbage to gange efter at have været bagud, og så fik vi skabt tre kæmpe chancer til sidst i kampen,” sagde han efter kampen til 3f.dk/fodbold.

Brøndbys 3F-træner Peer Lisdorf var blandt tilskuerne, og han havde også stor ros til sine ligakonkurrenter:

” Fortuna var teknisk langt dygtigere end Göteborg, og kom frem til tre hundredeprocents-chancer. Selvfølgelig har Göteborg nogle farlige spillere, men Fortuna skabte mest i kampen,” sagde Lisdorf til 3f.dk/fodbold.