Pigetræner i spil til stor frivillighedspris

0
824

Skal det være en ildsjæl fra dansk pigefodbold, som vinder, når Nordeas store Gør det muligt-pris uddeles i forbindelse med DR’s sportsgalla-show til januar?

Muligheden er til stede – i hvert fald indtil på torsdag, hvor Nordea slutter afstemningen blandt de 19 kandidater, som indtil videre er i spil til Gør det muligt-prisen.

En af de 19 kandidater er nemlig Marianne Rafn Henriksen fra Jylllinge FC, som er blevet indstillet på grund af sit utrættelige arbejde for pigefodbold i Jyllinge. Marianne har været træner i Jyllinge FC i mere end 10 år, og hun fremhæves i indstillingen som en ildsjæl, der ”lever for at pigefodbold ALTID er på dagsordenen i den lokale fodboldklub”.

”Marianne brænder for pigefodbold og er ikke bange for at gøre opmærksom på, hvor vigtig pigefodbold er i en klub, hvis klubben skal være hel. Marianne ser en ære i, at udfordre pigerne og udvikle dem til habile fodboldspillere samtidig med, at det skal være sjovt.

Hun lægger stor vægt på fællesskabet, bredden og det sociale. Marianne har en evne til at forbinde alle disse ting, og hun har en kæmpe ære i, at Jyllinge FC har en meget stor pigeafdeling. Marianne kæmper ALTID pigernes kamp og ingen i klubben er i tvivl om, hvor Mariannes hjerte er – nemlig i pigeafdelingen i Jyllinge FC,” hedder det  bl.a. i begrundelsen.

Marianne Rafn Henriksen træner flere pigehold i Jyllinge FC og hun bruger ”oceaner af tid på fodbolden”, lyder det.

Du kan stemme Marianne Rafn Henriksen på Nordeas facebookside her.

Af de ti kandidater, der får flest stemmer, skal en jury udvælge tre finalister, som kommer med i DRs sportsgalla, hvor den endelige vinder af Gør det muligt-prisen udpeges. Prisen, som uddeles for syvende gang, er på 75.000 kroner.

FOTO: Marianne Rafn Henriksen, Jyllinge FCs pigeafdeling, er i spil til Nordeas Gør det muligt-prisen.