Katrine S. Pedersen årets profil i Norge

0
1269

Den danske landsholdsanfører Katrine S. Pedersen kunne søndag aften krone en flot sæson i Norge med titlen som årets profil i norsk kvindefodbold.

Katrine S. Pedersen blev lørdag pokalmester med Stabæk efter en sikker 4-0-sejr over Røa, og dagen derpå kunne hun lade sig kåre som årets profil af Norske Idreetsuøveres Sentralorganisasjon. Her blev holdkammeraten  Caroline Graham Hansen kåret til årets spiller og årets unge spiller og desuden blev Stabæk-spilleren Ada Hegerberg kåret til Årets Komet.

Katrine S. Pedersen sagde tidligere på måneden sådan her til klubbens hjemmeside om sit ophold i den norske topklub, der foruden pokalguldet kan se tilbage på en sæson med sølv i Toppserien og en ottendelsfinale i kvindernes Champions League:

”Jeg er meget stolt over, at jeg hver weekend får lov til at tage den blå trøje over hovedet og bære Stabæks logo på brystet. Trods 35 år på bagen og snart 200 landskampe i rygsækken, så sker der noget med mig, når jeg træder ind på græsset i Nadderud. Højdepunktet i år har for mig været Champions League, hvor vi spillede os til 1/8-dels finalen med en samlet sejr over Brøndby på 5-3. Specielt og vanvittigt dejligt for mig, når nu halvdelen af holdet var mine landsholdskolleger. Juvisy blev desværre endestationen – hvor vi kunvar tyve minutter fra kvartfinalerne,” sagde Katrine S. Pedersen ifølge 3f.dk/fodbold.