NÆSBY SLOG STÆRKT HILLERØDHOLD

0
695
Foto: John Jessen Hansen

Fysikken blev afgørende, da Næsby lørdag hentede sin fjerde sejr i træk på udebane mod oprykkerne fra Hillerød. Hjemmeholdet var i store dele af kampen i stand til at presse Næsby, men til sidst slap kræfterne op, og sammen med en stærkt spillende Maja Kildemoes hos Næsby, kunne gæsterne rejse hjem til Odense med en 2-0-sejr i bagagen.

Efter kampen havde cheftræner Morten Christiansen masser af roser til Hillerød, som stillede med et hold med en stor andel af 97ere.

”Hillerød har fortjent stor respekt for indsatsen. De starter helt fantastisk og får presset os højt oppe på banen i første del af kampen, hvor vi virkelig er på hælene. I anden halvleg kommer de også ud med masser af energi, men i sidste ende bliver det afgørende, at vi er fysisk stærkere og får skabt flere chancer,” siger Morten Christiansen, som i første halvleg kunne se Maja Kildemoes scorer til 1-0, mens Patricia Bojesen stod for den anden scoring et kvarter før slutfløjtet.

Foto: John Jessen Hansen

”Vild imponeret af vores piger”

Hillerød-træner Frank Viggo Rasmussen var trods nederlaget også stolt af sit hold:

”Det havde været fuldt fortjent, hvis vi havde ført ved 2. halvlegs start. Man kan godt se, at fysikken bliver afgørende til sidst, men jeg er vildt imponeret af vores piger, som hele tiden vokser spillemæssigt,” siger Frank Viggo Rasmussen.

Hillerød vandt i sidste weekend i Viborg og har nu otte point for 10 kampe og ligger nummer 11 ud af 13. Selv om det ikke blev til point i lørdagens kamp, er Frank Viggo Rasmussen optimistisk:

”Jeg tror på, at vi får 4-6 point mere inden vinterpausen, og som vi udvikler os i øjeblikket, tror jeg på at vi ender i midt i rækken. Vi er nået langt i forhold til de ting, vi arbejder med. Vi holder trofast fast i konceptet med positionsspil og teknisk stærk fodbold, og pigerne bliver bedre og bedre,” siger Hillerødtræneren.

Kan komme tæt på toppen

Hos Næsby gælder det næste gang Brøndby på hjemmebane, og med en sejr kan fynboerne sparke sig helt tæt på toppen. Holdet har nemlig spillet to kampe færre end Thisted og BSF, som har hhv. ni og fire point mere end Næsby.

”Vi må se hvordan vi står efter Brøndbykampen. Vi har mulighed for at hale ind på toppen, men vi skal jo stadig vinde de udsatte kampe, hvis det skal ske,” siger Morten Christiansen.

WEEKENDENS RESULTATER i U18 DM-LIGAEN

 • Horsens SIK-Thisted FC 1-9
 • Hillerød-Næsby 0-2
 • Fortuna Hjørring-KoldingQ 1-3
 • Skovbakken-BSF 0-1
 • OB-Vejle 2-1
 • Brøndby-Team Viborg 3-0

STILLINGEN

 • Thisted FC 11 kampe, 28 point
 • 2 BSF 11 kampe, 23 point
 • 3 Brøndby 9 kampe, 20 point
 • 4 Næsby 9 kampe, 19 point
 • 5 KoldingQ 9 kampe, 18 point
 • 6 Fortuna Hjørring 9 kampe, 16 point
 • 7 Skovbakken 10 kampe, 14 point
 • 8 Team Viborg 10 kampe, 10 point
 • 9 OB 10 kampe, 9 point
 • 10 Horsens SIK 10 kampe, 8 point
 • 11 Hillerød 10 kampe, 8 point

12 Vejle 10 kampe, 7 point

13 Varde 10 kampe, 1 point