56 hold dystede til Intersport Dame Cup

0
886


56 hold var med, da Intersport Dame Cup for U18- og seniorhold forleden blev afviklet i Bording IF i Midtjylland. Det var lidt færre end sidste år, men stemningen var tårnhøj i hallerne under det traditionsrige stævne, rapporterer arrangørerne.

”Intersport Dame Cup 2013 er igen blevet afviklet med stor succes. I år var spurtpræmierne vendt tilbage og det var til stor glæde for de mange spillere. Alle hold fik mange spurtpræmier for flotte mål, fikse detaljer osv,” lyder det fra Bording IF.

Stævnet var opdelt i en A-, B-, C- og D-række, så hold på alle niveauer kunne være med. Bording IF nåede selv finalen i to af rækkerne, men måtte se sig slået i begge finaler.

Bording IF er klar med Intersport Dame Cup igen i 2014, hvor stævnet holdes søndag den 12. januar.

FOTO: Shopsport, som vandt den ene af rækkerne.

Se flere billeder fra stævnet på Intersport Dame Cups facebookside her.