Horsens og Stensballe på træningslejr på Club La Santa Sport

0
1139


Mens de første ugers træning har været mørk, kold og frysende for de fleste danske fodboldpiger, så har Stensballes u15 1-piger og Horsens SIKs 1. divisionskvinder haft en anderledes varm og behagelig træningsopstart. De to hold har nemlig været på en uges træningslejr på Club la Santa Sport på De Kanariske Øer, hvor den foruden fodboldtræning også har stået på mountainbike, tennis, squash og beachvolley.

Turen til La Santa Sport har været et fast årligt indslag hos Horsens SIK, som normalt sender 1. divisionsholdet og U18 DM-holdet afsted til solen og fodboldbanerne i syd. Men i år havde U18 DM-holdet ikke mulighed for at tage med, og derfor gik budet til Stensballes U15-piger, som spiller i den jyske mesterrække.

I alt var 30 spillere og ledere med på turen, som gik fra Danmark med fly til Lanzarote fredag den 13. januar:

”Med på turen var trænere og ledere fra 1 division og U15. De to trupper trænede både hver for sig og havde undervejs også fælles træninger,” fortæller cheftræner for Horsens SIKs 1. divisionskvinder, Lasse Rasmussen.

Divisionskvinderne har haft et svært efterår, hvor det kun er blevet til ni point i 12 kampe. Turen til La Santa var derfor også tænkt som et rygstød til frem mod den sure vintertræning og forårsturneringen, hvor det gælder om at undgå nedrykning:

”At være samlet som hold en hel uge giver rigtig meget for sammenholdet, en ting som vi vægter rigtig højt på 1. divisionsholdet. Og selvom at hele truppen ikke var med på turen, så er vi som hold blevet styrket kolossalt. Vi glæder os til at se det give udbytte på banen i løbet af foråret,” siger Lasse Rasmussen.

Horsens SIK leverer gerne yderligere information om turen til Club La Santa Sport, hvis andre klubber synes det lyder som et fristende alternativ til den kolde danske vintertræning.

FOTO: Spillere, trænere og ledere samlet til fælles foto ved poolen på Club La Santa Sport, som ligger på øen Lanzarote på de Kanariske Øer.