Ølstykkes U11-piger imponerede mod forstærket Brøndbyhold

0
792

De er kun 9, 10 og 11 år, men Ølstykkes U11-piger gav alligevel et forstærket U12-hold fra Brøndby mere end kamp til stregen, da de to hold lørdag mødtes i en træningskamp på Ølstykkes kunstgræsbaner.

Ølstykkes U11-piger er blandt sjællands allerbedste i deres årgang, og de vandt deres turnering i efteråret med en suveræn målscore på 67-5. Succesopskriften er pasningsspil af en klasse, som man normalt ikke ser nede i U11-rækkerne, og det var denne Barcelona-inspirerede spillestil, som i lørdagens træningskamp formåede at presse Brøndbys U12-piger i store dele af kampen.

Brøndby vandt ganske vist 2-0, men med til historien hører også, at gæsterne var forstærket med flere piger, der til daglig spiller U13 og U14. Begge mål faldt i første halvleg, mens Ølstykke havde flere chancer for at reducere føringen i anden halvleg, der dog sluttede målløst.

Se flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

FOTO: Brøndby i sort fik solid modstand fra de rødblusede U11-piger fra Ølstykke, som ikke lod sig gå på af, at der var U13- og U14-piger med på Brøndbys hold. Foto: Steen Trolle