Taastrup-spiller med på tyrkisk U15-landshold

0
1437


Yasmin Bayram, der er U16-spiller i Taastrup FC, er kommet ind i varmen hos de tyrkiske ungdomslandshold. 15-årige Yasmin blev for nogle uger siden udtaget til en landsholdssamling for U15-piger i Tyskland, hvor hun imponerede med to scoringer i en 4-0-sejr til Tyrkiet over et tysk hold, og i denne uge var hun udtaget til endnu en landsholdssamling, som dog blev aflyst.

Det var en talentspejder fra det tyrkiske fodboldforbund, som for nogle måneder siden kontaktede Yasmin, og ifølge Taastrup FCs hjemmeside, så fik Taastrup-spilleren mange plusser i karakterbogen efter sin første præstation ved landholdssamlingen i Tyskland.

Til daglig går Yasmin i Ishøj Skole, og så træner hun tre gange om ugen i Taastrup FC, hvor hun er en del af det U16 1-hold, som blev nummer to i den bedste sjællandske række i efteråret.

”Der er et rigtig godt kammeratskab på holdet, og jeg nyder at spille fodbold i Taastrup FC.  Det var en veninde, som fik mig med til pigefodbold i Taastrup FC, og det har jeg aldrig fortrudt. Nu har jeg været medlem i fem år, og det givet rigtig mange gode oplevelser gennem årene,” fortæller Yasmin Bayram til Taastrup FCs hjemmeside.

FOTO: Yasmin Bayram (th.) med holdkammeraterne efter en scoring i den sjællandske U16 1-række i efteråret.