FÅ VENNER FRA HELE VERDEN SOM KOSTELEV PÅ BIRKERØD GYMNASIUM

0
1546


SPONSORARTIKEL Drømmer du om at kombinere elitefodboldtræning med en gymnasieuddannelse i et internationalt miljø? Så er der en helt særlig mulighed i Birkerød, hvor elitefodboldspillere både kan gå Birkerød Gymnasium og Birkerød Sportscollege (BSG), og samtidig bo på gymnasiets internationale kostskole, som huser 75 elever fra det meste af verden.

På Birkerød Sports College kan du supplere din klubtræning med tre ugentlig træningspas på højt niveau; på gymnasiet kan du vælge en linje, der er afstemt med træningen på sportscollege; og på kostskolen kan du så blive en del af et spændende internationalt miljø, hvor du kan få venner fra hele kloden.

Som Birkerød Gymnasiums rektor Anders Kloppenborg skriver på kostskolens hjemmeside:

”At vælge at bo på en kostskole er en stor udfordring og beslutning, og man bliver aldrig den samme igen. Man lærer nye normer og værdier at kende, og lever sammen med 75 unge, som kommer fra andre miljøer og lande. Man er del af et fællesskab som er kernen i kostskolelivet.

Eleverne bor, spiser, arbejder, fester, griner, græder og lever sammen i fællesskabet, hvor man deler en masse oplevelser, og hvor alle har det samme mål, nemlig at få en studenter-, HF- eller IB-eksamen”.

Det koster mellem 1350 og 3850 kroner om måneden at bo på kostskolen, afhængig af forældrenes indkomst. Du kan læse mere om kostskolen på Birkerød Gymnasiums hjemmeside her.

Som kostelev er du garanteret en plads på Birkerød Gymnasium på grund af nærhedsprincippet. Samtidig er du meget tæt på din træning i BSC og din skolegang, da kostskolen er nabo til Birkerød  Stadion, en multihal, kunststofbanerne, fitnesscentret og Birkerød Gymnasium. Og – nåh ja – så er der kun 30 minutter i S-tog til centrum af København.

Ansøgningsfrist til Birkerød Kostskole og BSC er 15. februar. Få mere information om mulighederne her:

Birkerød Gymnasium

Birkerød Gymnasiums kostskole

Birkerød Sports College

Du kan også kontakte Ib Fromberg, Birkerød Sports College, på  ib.fromberg@mail.dk eller ved at sende en sms til 2140 5343.

Læs også: Sådan kan du kombinere gymnasiet og BSC

Sådan er det at gå på Birkerød Sports College

Denne artikel er en annonce for Birkerød Sports College.