SIKKER U17-SEJR OVER ISLAND

0
711
Sarah Dyrehauge Hansen, målfarlig angriber i Vejle Boldklub, er en af 18 spillere på U17-landsholdet.


Det danske U17-landshold viste søndag stor styrke, da holdet spillede den første af to testkampe mod Island på vulkanøen. Danmark vandt 3-0 og ifølge opdateringer på kvindelandsholdets facebookside, så var det et meget velspillende dansk hold, som hev den fortjente sejr hjem

Marie Maj Madsen stod for den første danske scoring efter 18 minutter, da hun udnyttede et oplæg fra Mathilde Jessen. Samme Marie Maj Madsen stod for oplægget, da Sarah Dyrehauge scorede til 2-0 efter 35 minutter og endelig stod debuttanten Lykke Thomsen for en scoring til 3-0, da hun headede et indlæg fra Laura Pedersen i kassen.

Et referat fra kampen kan læses på 3f.dk/fodbold senere i dag.

Danmark spiller den anden testkamp mod Island på tirsdag.

FOTO: Sarah Dyrehauge stod for scoringen til 2-0. Arkivfoto: Steen Trolle