Holbæks U18-piger slog BSFs U16-piger

0
849

Det blev en meget lige affære, da Holbæks U18 1-piger søndag spillede testkamp mod Ballerup Skovlundes U16 1-piger, der spiller i den bedste sjællandske række.

Kampen sluttede 2-1 til Holbæk, der spiller i U18 3. division. Men begge holde havde chancer til mere. Alle mål blev scoret i første halvleg, hvor Holbæk var mest effektive. Anden halvleg blev meget lige, her havde Holbæk tre store chancer, men BSF var tættest på med et skud på stolpen.

” En god lige kamp for begge hold. Man kan godt se, at det er noget vi skal arbejde med. Ikke noget som ikke kan rettes, en del ting bliver helt sikkert bedre når pigerne kommer i bedre form.  Vi skal især være bedre til at spille fodbold, til tider sparker vi lidt for meget, noget som koster unødvendige kræfter. Det virkelig positive er, at vi får produceret en god håndfuld chancer mod et af de bedst organiserede hold vi har mødt. Nu skal vi bare blive bedre til at score på vores muligheder,” skriver Holbæk om kampen på sin hjemmeside.

Hos BSF er der også tilfredshed med testkampen. BSF-holdet er forholdsvist unge med en del talentfule årgang 99-spillere, og derfor havde holdet meget fokus på, hvordan man kunne udligne den fysisk forskel mellem U16- og 18-spillerne:

”Jeg syntes mine spillere fik løst denne opgave på en ganske fornuftig måde ved, at ligge tæt på deres spillere når de var i boldbesiddelse, mens når vi havde bolden ganske fornuftigt spillede  os ud af deres pres, for så at komme afsted udover kanterne. Vores én mål var en 100% udførelse af dette koncept,” siger træner Casper Møller.