U13: BSF topper efter sejr over B93-HIK-Skjold

0
1352
BSFs U13-piger er fortsat ubesejrede i den bedste sjællandske række.
BSFs U13-piger er fortsat ubesejrede i den bedste sjællandske række.
BSFs U13-piger er fortsat ubesejrede i den bedste sjællandske række.

Ballerup-Skovlunde (BSF) er nyt tophold i den bedste sjællandske U13-række efter en 4-2-sejr lørdag over B93-HIK-Skjold.

BSF har nu 14 point, mens Veksø IF på andenpladsen har 11 point, og BSF har spillet en kamp færre end Veksø.

BSF ligger dermed godt til i konkurrencen om at komme med til det finalestævne, hvor mesterskabet skal placeres. Finalestævnet spilles i Helsinge den 22.-23. juni, og deltagerne bliver de fire bedst placerede hold, når turneringen slutter midt i juni.

BSF-træner Bjørn Øst siger om sejren over B93-HIK-Skjold:

“Vi har i ugens løb trænet intensivt på, at have bolden i egne rækker, som et middel for at undgå, at modstanderne scorer. Det syntes jeg lykkedes rigtig godt i dag. Vi er rigtig gode på bolden og har bolden meget af tiden. Vi har talt om, at vi ikke behøver at lave vinderbolde hele tiden, men lade bolden gøre arbejdet I stedet for, at have to-tre afleveringer inden afslutning, så var dagens pålæg, at vi gerne måtte have 6,7, 8 eller 10 afleveringer inden afslutning,” siger han.