U14: Allerød vandt pokalen efter supermål

2
2300
De nykårede U14 9-pokalmestre fra Allerød.
De nykårede U14 9-pokalmestre fra Allerød.
De nykårede U14 9-pokalmestre fra Allerød.

 

Allerød FKs bedste U14-piger tog både pokalen og fightertitlen, da den anden pigefinale lørdag eftermiddag blev afgjort ved DBU Sjællands store pokalfinalestævne på Farum Park.

Allerød vandt 1-0 over Jyllinge FC i 9-mandsfinalen for U14-piger, og scoringen midt i 1. halvleg var en sand pokalfinale værdig. Allerøds Natasja Bugge blev spillet fri i højre side, løb fra Jyllinges forsvar og bankede bolden op i nettaget. Et brag af et mål, som udløste jubel hos det meget entusiastiske Allerødpublikum, der sammen med de lige så entuasiastiske Jyllingefans skabte en forrygende ramme om pokalfinalen.

Pokalfighter Maja Nørkjær.
Pokalfighter Maja Nørkjær.

Efter kampen blev Allerøds Maja Nørkjær kåret som pokalfighter, og mens hun og resten af pigerne fejrede sejren, gav Allerøds træner Leif Johansen sin forklaring på, at Allerød løb med pokaltitlen:

”Jeg tror vi måske var mest sulte og så formåede vi bedre at omsætte vores spil til chancer. Vi kom til flere afslutninger end Jyllinge, men stort cadeau til Jyllinge, der også spillede en stor kamp og kæmpede til det sidste,” sagde Leif Johansen.

Han var begejstret for den kulisse, som Farum Park og de entusiastiske forældre-familie-fans skabte om finalen:

”Jeg ville selv have givet min højre arm for at prøve det her, da jeg var dreng. Jeg nåede det desværre ikke som spiller, men så fik jeg lov at prøve det som træner, og jeg tror pigerne vil huske det her resten af deres liv. Den her dag vil blive fortalt til både deres børn og børnebørn,” sagde Allerødtræneren.

Se flere billeder fra finalen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Sølvvinderne fra Jyllinge.
Sølvvinderne fra Jyllinge.

2 COMMENTS