Wolfsburg vandt kvindernes Champions League

0
629

UEFA CHl womenDe tyske mestre fra Wolfburg vandt kvindernes Champions League, som torsdag aften blev spillet på Chelseas berømte hjemmebane Stamford Bridge i London. Tyskerne sejrede 1-0 over de forsvarende Champions League-mestre fra Lyon, som på forhånd var udråbt til storfavoritter.

Den danske kvindelandstræner Kenneth Heiner-Møller kommenterede kampen på Eurosport og roste præstationen af Wolfsburrg:

” Der ligger taktisk snilde og benhårdt arbejde  og generelt en stor præstation af Wolfsburg bag sejren. Det er rigtigt overraskende og rigtig givtigt og gavnligt for kvindefodbolden, at resultatet ikke var givet på forhånd,” sagde han ifølge 3f.dk/fodbold efter kampen.

På lørdag spilles mændenes Champions League-finale, der er et opgør mellem Bayern München og Borussia Dortmund.