Talentcenter for årgang 2000 og 2001 i Himmelev-Veddelev

0
1619
Foto fra den seneste talenttræning, hvor piger fra seks klubber deltog, hhv. Lejre FC, Vindinge, Gundsølille, Svogerslev, Hvalsø og HVB.
Foto fra den seneste talenttræning, hvor  piger fra seks klubber deltog, hhv. Lejre FC,  Vindinge, Gundsølille, Svogerslev, Hvalsø og HVB.
Foto fra den seneste talenttræning, hvor piger fra seks klubber deltog.

For tredje år i træk er Himmelev-Veddelev Boldklub (HVB) vært for et talentcenter for talentfulde fodboldpiger i alderen 12-13 år.

I år gælder det årgangene 2000 og 2001. Initiativet retter sig mod piger på Midtsjælland, som ønsker at supplere den daglige træning i deres klubber med nogle ekstra træninger, hvor de prøver sig selv af på højeste niveau.

For pigerne i årgang 00 er træningen samtidig tænkt som forberedelse til DBU’s udtagelsesstævner for U14 piger. Herudover er Talentcentret et ønske fra HVB om at knytte tættere kontakt til klubberne i og omkring Roskilde. I sidste ende er målet også at skabe grundlag for et U18 hold i DM rækken på Midtsjælland, fortæller klubben.

”Modellen er, at interesserede klubbers pigetrænere møder op med deres dygtigste spiller(e) i U13 årgangen. Pigerne gennemfører et træningspas og trænerne får mulighed for en god indbyrdes fodboldsnak. Selve træningen forestås af nuværende og tidligere pigetrænere fra HVB,” forklarer Rene Klindt, Himmelev-Veddelev Boldklub.

Ved den seneste talentcentertræning deltog piger fra seks klubber, hhv. Lejre FC,u Vindinge, Gundsølille, Svogerslev, Hvalsø og HVB.