Brøndby vinder The Double for tredje år i træk

0
691
100 kamps-jubilaren Sanne Troelsgaard scorede det første og sidste mål i finalen.
100 kamps-jubilaren Sanne Troelsgaard scorede det første og sidste mål i finalen.
100 kamps-jubilaren Sanne Troelsgaard scorede det første og sidste mål i finalen.

For tredje år i træk har Brøndby sikret sig The Double som vinder af både DM-titlen og pokalturneringen. Mesterskabet kom i huset i næstsidste runde af 3F Ligaen for halvanden uge siden, og onsdag blev pokaltitlen hevet hjem, da det blev til 3-2 over Fortuna Hjørring i en intens og superspændende finale på Hjørring Stadion. Det var fjerde år i træk, at Brøndby vandt pokalen.

Brøndby førte 2-0 ved pausen efter to lynscoringer i starten af kampen af Sanne Troelsgaard og Julie Rydahl Bukh. Men Fortuna fik kæmpet sig tilbage i kampen, og på to scoringer af Nadia Nadim i anden halvleg stod der pludselig 2-2, og dermed var opgøret helt åbent, da de 90 minutter var gået.

Det lignede forlænget spilletid og en mulig straffesparkskonkurrence, men to minutter inde i overtiden scorede Sanne Troelsgaard sit andet mål, og dermed var sejren og pokaltitlen i hus.

”Jeg havde ikke drømt, det skulle blive så spændende. Det var lidt et dejavu fra pokalfinalen for to år siden. Der kommer vi også på 2-0, Fortuna udligner til 2-2, og så scorer vi i overtiden, det gør det ekstra specielt,” sagde Brøndbys cheftræner Peer Lisdorf til 3f.dk/fodbold efter kampen.

Brøndbytræneren storroste modstanderen og Fortunas dobbeltmålscorer Nadia Nadim:

”Fortuna matcher os i den grad i dag på vores indskiftninger, og Nadia Nadim er tæt på at være flyvende,” sagde han.

Nadia Nadim blev efter kampen kåret til årets pokalfighter.