U15: VH 08 er jyske pokalvindere

0
842
Glade pokalvindere fra VH 08. Foto: VH 08
Glade pokalvindere fra VH 08. Foto: VH 08
Glade pokalvindere fra VH 08. Foto: VH 08

Der skulle straffespark til, før vinderen af den jyske pokalturnering for U15-hold fredag aften kunne kåres på Vinkel Stadion i Viborg.

Finalen stod mellem VH08/Aars IK og Lyseng IF, og efter 0-0 i den ordinære spilletid, skulle der straffespark til. Her var det VH 08, der kommer fra Hobro, som med fire scoringer trak det længste strå overfor Aarhus-klubben Lyseng, der brændte to af sine fem første skud.

Finalen var meget jævnbyrdig, men VH08s sejr var fuldt fortjent, lyder vurderingen fra VH08 selv :

” VH 08 lagde ud i højt tempo og allerede i 1. minut burde holdet være kommet foran på en kæmpechance, som desværre ikke blev udnyttet. Der blev spillet i et højt tempo, men også på et teknisk højt niveau. VH 08 havde helt klart initiativet og som også tilspillede sig de største chancer. Blandt andet en friløber til vores topscorer, Tanja Hymøller, som desværre ikke blev omsat til mål,” skriver holdet på sin hjemmeside.

VH 08 skal nu møde vinderen af den fynske pokalfinale Næsby.

Lyseng har på vej til finalen blandt andet besejret Team Viborg, Kolding og Vejle. Vh08 har undervejs slået blandt andet AaB, Lemvig og Fortuna Hjørring.