U18 DM: Bronze til Brøndby, guld og sølv afgøres søndag

0
832
I onsdags fik Brøndby overrakt sølv efter nederlag i den sjællandske pokalfinal. Nu følger et sæt bronzemedaljer.
I onsdags fik Brøndby overrakt sølv efter nederlag i den sjællandske pokalfinal. Nu følger et sæt bronzemedaljer.
Onsdag fik Brøndby sølv efter nederlag i den sjællandske pokalfinale. Nu følger et sæt bronzemedaljer.

Så er der sat navn på det første sæt medaljer i U18 DM Ligaen. En uge efter at Brøndby spillede sin sidste kamp, sikrede holdet sig lørdag bronzemedaljerne. Det skete, da BSF vandt 2-0 ude mod Næsby, og dermed forhindrede fynboerne i at rykke forbi Brøndby i tabellen. Holdet fra vestegnen, som sidste år vandt guld, slutter dermed 56 point  – et point foran Næsby på fjerdepladsen

Med sejren på Fyn er BSF lige nu i spidsen for U18 DM-ligaen, og topplaceringen kan søndag forvandles til et sæt guldmedaljer, hvis Thisted taber eller spiller uafgjort i sin sidste kamp ude mod Hillerød. Thisted er dog klare favoritter til kampen og dermed til at vinde DM-guld.

Thisted har i de seneste kampe fejet al modstand af banen, og holdet har vist sig nærmest skræmmende effektive foran mål. Thisted har en målscore på hele 115-27, og nordjyderne har alene i de sidste fem kampe scoret 31 mål.

Hillerød-Thisted spilles kl. 15 på Hillerød Stadion.