U16: Hvidovre vandt mesterrækken efter sejr over Snekkersten

0
930
De nykårede vindere af DBU Sjællands U16 Mesterrække.Trænere er Khanh Hoang og Thomas Schultz.
De nykårede vindere af DBU Sjællands U16 Mesterrække.Trænere er Khanh Hoang og Thomas Schultz.
De nykårede vindere af DBU Sjællands U16 Mesterrække.Trænere er Khanh Hoang og Thomas Schultz.

Hvidovre Pige Fodbold, som er en sammenslutning af klubberne Rosenhøj Boldklub, Avedøre IF og Girls FC fra U15 og op, er vinder af DBU Sjællands Mesterrække efter en puljefinale tirsdag aften over Snekkersten.

Hvidovre vandt 3-2 på Snekkerstens hjemmebane i en kamp, som DBUs repræsentant, der var i Snekkersten for at uddele medaljer, ifølge Hvidovre kaldte ”den bedste pigekamp han nogensinde havde set og en kamp en masse drenge kunne lære noget af”.

Med sejren har Hvidovre vist sig nærmest uovervindelige i dette forår, hvor holdet debuterer i Mesterrækken. Holdet har vundet otte og spillet en enkelt kamp uafgjort, og den flotte præstation følger efter en vinterturnering, hvor Hvidovre heller ikke tabte en kamp.

Målscoreren i Mesterrækkens pulje 2 fortæller også om en stærk præstation: Hvidovre har scoret 40 mål og kun lukket et enkelt ind.