U18: Brøndby sluttede sæsonen med storsejr i Kolding

0
745
KoldingQ i blåt måtte indkassere en lussing i lørdagens hjemmekamp. Foto: KoldingQ

Brøndby s U18 DM-piger sluttede lørdag sæsonen med en solid 6-1-sejr ude over KoldingQ.
I en velspillet og underholdende fodboldkamp gik Brøndby til pausen med en 4-0-føring, og med yderligere to scoringer i anden halvleg fik Brøndby styrket den målscore, som kan blive afgørende, når medaljerne skal fordeles om en uge.

Lige nu er Brøndby på andenpladsen, men konkurrenterne slutter først sæsonen i den kommende uge, og derfor er det endnu helt åbent, om Brøndby kan få medaljer i år.

Brøndby-træner Rene Nielsen var godt tilfreds med holdets indsats i dagens kamp, hvor gæsterne var meget effektive foran målet.

”Vores første halvleg i dag er noget af det bedste vi har spillet i hele sæsonen. Vi får lagt højt pres på KoldingQ, vi får skabt gode muligheder, og så er vi rigtig effektive foran målet. Vi skulle kun bruge halvanden chance for at score,” fortæller Rene Nielsen i bussen hjem fra KoldingQ.

Han tilføjer dog, at cifrene snyder lidt. KoldingQ var langt mere med i kampen, end 6-1-resultatet kunne tyde på:

”KoldingQ har meget ære af kampen. Selv om de er bagud, bliver de ved med at prøve at spille fodbold. De går frem og presser os og har et momentum i kampen i anden halvleg i perioden, hvor de kommer på 1-5,” siger Rene Nielsen.

Brøndbys mål blev scoret af Kristina Andersen (2), Cecilia Pedersen (2) og Emma Sørensen (1). Den ene af Brøndby-scoringer blev noteret som et selvmål. KoldingQs enlige scoring stod Signe Boysen for.