Brøndby fejrede mesterskabet med 6-1 over Fortuna

0
777
Nanna Christiansen stod for Brøndbys scoring til 3-0 (arkivfoto)
Nanna Christiansen stod for Brøndbys scoring til 3-0 (arkivfoto)
Nanna Christiansen stod for Brøndbys scoring til 3-0 (arkivfoto)

Brøndby satte søndag en tyk streg under sin position som Danmarks bedste kvindehold. Det skete, da DM-guldvinderne fra vestegnen hjemme vandt sin sidste kamp i sæsonen med hele 6-1 over Danmarks næstbedste hold, Fortuna Hjørring.

Brøndby er gået ubesejret gennem hele sæsonen og sikrede sig allerede DM-guldet i næstsidste runde for to uger siden. I onsdags vandt holdet pokalfinalen over Fortuna Hjørring med 3-2, men hvor onsdagens kamp var tæt og spændende til sidste fløjt, så var der ikke meget spænding over søndagens opgør. Brøndby førte 4-0 ved pausen, og hjemmeholdet kom på 6-0, inden den tidligere Brøndbyspiller Camilla Kur fik pyntet en smule på resultatet med en scoring for Fortuna i slutfasen til 1-6.

Brøndbys scoringer blev sat ind af Mia Brogaard, Nanna Christiansen, Christina Ørntoft, Anja Thorsen og Emma Madsen. Det første mål var et selvmål af Fortuna, ifølge Live Update fra Brøndby Stadion.

Efter kampen var der overrækkelse af DM-pokalen og guldmedaljer til Brøndby og sølvmedaljer til Fortuna.