U18: Himmelev-Veddelev mester for fjerde sæson i træk

0
859
Bagerst fra venstre: Claus, Louise, Ida, Helene, Karina, Mie, Ireen, Karoline, Lars, Signe N, Nanna, Isa, Signe S og Michelle.
Bagerst fra venstre: Claus, Louise, Ida, Helene, Karina, Mie, Ireen, Karoline, Lars, Signe N, Nanna, Isa, Signe S og Michelle.
Himmelev-Veddelevs U18-piger er vinder af 2. Division Øst 2013.

For fjerde sæson i træk har Himmelev-Veddelev Boldklubs U18-piger vundet den bedste sjællandske række, 2. Division Øst.

Søndag blev det til 3-1 hjemme over GS Elite i den sidste kamp, og dermed slutter Himmelev-Veddelev med 27 point efter ni sejre og et enkelt nederlag – fem point foran B93-HIK-Skjold på andenpladsen.

”Den store succes skyldes ikke mindst en rigtig dygtig årgang 95, men en enkelt årgang gør det ikke alene og de er i løbet af denne sæson blevet suppleret med piger fra HVB’s U16 og U14 afdeling,” skriver Himmelev-Veddelev til FODBOLD FOR PIGER.

Sæsonen har været præget af trænerrokeringer. Ny træner er Lars Bleg, tidligere træner for bl.a. Brøndbys U13 1-piger.  Han overtog U18-holdet i slutningen af sæsonen

”Lars er glad for det forarbejde, der har været grundlaget for endnu en pokal til pigerne. Han ser frem mod den nye sæson, hvor der igen skal bygges op med spillere fra årgang 97 og 98,” skriver klubben.