U18: KoldingQ vandt “superpokalen” over BSF

0
799
Foto: KoldingQ
Foto: KoldingQ
Foto: KoldingQ

KoldingQ løb med pokalen, da den første ”superfinale” mellem vinderne af den sjællandske og den jysk-fynske pokalfinale for U18-hold søndag blev spillet på Odense Stadion.

KoldingQ vandt 2-0 over DM-sølvvinderne fra BSF, og dermed fik jyderne en solid oprejsning for en lidt skuffende afslutning på U18 DM-turneringen, hvor tre nederlag i slutfasen sendte KoldingQ ud af medaljekampen.

BSF var ellers tæt på at bringe sig foran allerede efter to minutter. Men målet udeblev, og i stedet var det KoldingQ, som langsomt fik lagt et pres på BSF og som efter 31 minutter kunne bringe sig foran 1-0.

I anden halvleg blev det til yderligere en Kolding-scoring, og selv om BSF pressede hårdt på til sidst, så holdt KoldingQ stand, blandt andet takket være en stærk præstation i Kolding-målet. Dermed kunne KoldingQ sikre sig både Faxe Kondi Ungdomspokalen og en check på 3000 kroner.

Kampen var cheftræner Jesper Bisgaards sidste, inden han skifter til en post som sportschef i KoldingQ:

”KoldingQ-pigerne gav passende gJesper en pokalsejr som foreløbigt flot eftermæle. Det er helt sikkert med sindsro, at han kan overlade en yderst stærk og talentfuld trup til Søren Peter Grelk Hansen, der tager over i den nye sæson,” skriver klubben på sin hjemmeside.

Foto: KoldingQ
Foto: KoldingQ