Thisteds U15-piger vandt turnering i Spanien

0
684
Thisted efter finalesejren i Copa Catalunya.
Thisted efter finalesejren i Copa Catalunya.
Thisted efter finalesejren i Copa Catalunya.

Thisteds U15-piger havde andet end gode oplevelser og souvenirs med i taskerne, da de forleden vendte hjem fra Spanien, hvor de har deltaget i turneringen Copa Catalunia.

Pigerne havde også guldmedaljer og en pokal med, for nordjyderne, der til daglig spiller i den jyske U15 Mesterrække, gjorde rent bord i turneringen, hvor de vandt samtlige kampe, inklusive finalen mod svenske Lerkils, der blev slået 2-0. Forinden var det blevet til 2-1 i semifinalen mod et andet dansk hold, Aars IK.

”Det har været en fantastisk oplevelse for pigerne, der udover at spille fodbold også har haft tid til at være turister med badning, shopping og sightseeing,” fortæller Charlotte Kjeldgaard fra Thisted FC.

Har du også en nyhed om dit hold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk