U16: Brøndby i front i den sjællandske mesterrække

0
695
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

U16-sjællandsmestrene fra Brøndby har fra starten lagt sig i spidsen af den nye U16 1-mesterrække, som gik i luften i weekenden.

Brøndby vandt søndag 6-0 ude over Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) og er dermed på førstepladsen med en bedre målscore end B93-HIK-Skjold (BHS) og Himmelev-Veddelev, der også vandt deres første kamp. BHS vandt 5-2 ude over Hillerød og Himmelev slog Taastrup FC 4-1.

I foråret var BSF det eneste hold, der slog Brøndby. Men i søndagens kamp var der ikke den store spænding om resultatet. Der stod 3-0 til Brøndby ved halvlegen, og efter pausen scorede gæsterne yderligere tre gange.

Brøndby møder i næste runde Himmelev, mens Taastrup FC møder Hillerød og B93-HIK-Skjold får besøg af BSF.

Foto:Steen Trolle
Foto:Steen Trolle