U17-landsholdsspiller styrker sin teknik med boldtrampolin

0
2655
Foto: Personal Sports Trainer
Foto: Personal Sports Trainer
Foto: Personal Sports Trainer

SPONSORARTIKEL: For U17-landsholdsspilleren Nicoline Sørensen, der spiller i den svenske topklub LdB FC Malmö, er haven hjemme hos forældrene i Måløv blevet et vigtigt supplement til klubtræningen.

Takket være en boldtrampolin og et afslutningsnet, kan det 15-årige stortalent træne hjemme i haven hos forældrene i Måløv, når der ferie og fridage. Og det har hun haft stort udbytte af, fortæller hun:

”Det betyder, at jeg kan træne stort set alle tekniske øvelse og lave rigtig skudtræning hjemme i vores have. Jeg kan på en halv time lave flere hundrede kvalificerede spark med fuld styrke og lave vendinger og nedtagninger, selv om det er en ganske almindelig baghave. Så det er utrolig effektivt, og der er ingen tvivl om, at det har været med til at udvikle min teknik og sparkefærdigheder, og så kan jeg gøre det, præcis når jeg har lyst,” siger Nicoline Sørensen.

Foto: Personal Sports Trainer
Foto: Personal Sports Trainer

Nicolines boldtrampolin kommer fra firmaet Personal Sports Trainer. Der er tale om en 1,5×1,5 meter multijusterbar trampolin, som kan bruges i haven eller klubben og på græs eller kunstræs. Trampolinen sender returbolden derhen, hvor du vil have den – i benene, på kroppen eller hovedet.

En boldtrampolin fra Personal Sportstrainer koster 1.999 kroner. Du kan købe den her. Skriv FFP eller FODBOLD FOR PIGER i kommentarfeltet – så støtter du FODBOLD FOR PIGER.

Læs også: 15-årige Nicoline lever fodbolddrømmen ud i svensk topklub

Denne artikel er en sponsorartikel, lavet i samarbejde med Personal Sports Trainer.

Foto: Personale Sports Trainer
Foto: Personale Sports Trainer