U19 EM: Danmark tabte til Frankrig – nu venter gyser mod England

0
1053

DBU logo nyDe danske U19-kvinder røg onsdag aften ind i en forventet fransk lussing ved den anden puljekamp under EM-slutrunden i Wales.

Danmark kom ganske viste foran 1-0 allerede efter 8. minutter, da Fortuna-spilleren Anna Fisker blev fældet i feltet og KolindgQs Nikoline Frandsen scorede på det efterfølgende straffe. Men to minutter senere udlignede Declerque for Frankrig, og med scoringer i det 17. og 27. minutter sikrede de franske favoritter sejren, som blev på 3-1.

Dermed er der lagt op til en gyserafslutning mod England i den sidste og afgørende puljekamp, som spilles på søndag. England spillede uafgjort 0-0 mod Frankrig i den første kamp i mandags og slog Wales 3-0 i dagens anden puljekamp, så Danmark skal slå England for at spille sig videre til semifinalen, som samtidig er adgangsbillet til næste års U20 VM i Canada.