U18: BSF satte tingene på plads i topopgør i 2. division

0
782
BSF U18 2 som søndag slog forfølgerne fra Elite Bornholm. Foto: BSF
BSF U18 2 som søndag slog forfølgerne fra Elite Bornholm. Foto: BSF
BSF U18 2 som søndag slog forfølgerne fra Elite Bornholm. Foto: BSF

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) sidder fortsat på førstepladsen i den sjællandske U18 2. division efter lørdagens møde med forfølgerne fra Elite Bornholm. I et velspillet opgør i Ballerup Idrætspark, satte hjemmeholdet tingene på plads med en sejr på 5-3 efter føringer på 1-0 og 2-1 inden pausen. Sejren betyder, at BSF nu har fire point ned til Elite Bornholm, som fortsat er på andenpladsen.

“I pausen havde Elite Bornholm fundet ekstra kræfter frem og kom godt ind i kampen igen, men BSF holdt stand og endte som sejrherrer med 5-3  i en flot og velspillet kamp, som begge mandskaber havde stor ære af,” rapporterer BSF fra kampen.

Til dagens kamp gav BSFdebut til den kun 13-årige målvogter Anna Marott, som var udlånt fra klubbens U14 mesterrækkehold.

“Hun stod en fremragende kamp og fik understreget sit store talent,” lyder det fra BSF.