U19-landsholdet kørte Kasakhstan midt over: Vandt 10-0

0
1037
U19-landsholdet inden mandagens EM-kval-kamp mod Kaskhstan. Foto: DBU
U19-landsholdet inden mandagens EM-kval-kamp mod Kaskhstan. Foto: DBU
U19-landsholdet inden mandagens EM-kval-kamp mod Kaskhstan. Foto: DBU

Det danske U19-landshold havde speederen i bund, da de mandag eftermiddag kørte Kasakhstan midt over i den anden kamp ved EM-kvalifikationsturneringen i Irland.

Allerede efter to minutter gjorde Sara Thrige det til 1-0, ved pausen stod der 5-0 og da dommeren fløjtede af, var der banket ti kasser ind bag den kasakhstanske målmand, som må huske tilbage på mødet med danskerne som et af sit fodboldlivs værste øjeblikke.

”I dag lykkes vi virkelig med at komme over kanterne og får vendt spillet godt. Vi scorer vel syv eller otte af målene efter indlæg, så det var en rigtig fin kamp,” sagde landstræner Søren Randa-Boldt til dbu.dk efter kampen.

Sarah Dyrehauge Hansen scorede tre gange, Tanya Arngrimsen scorede to gange og de øvrige mål blev sat ind af Sara Thrige, Anna Fisker, Louise Ringsing og Kamilla Ø. Jensen. Målet til 5-0 var et selvmål af Alina Bobrova.

Danmark spiller sin tredje og sidste kamp ved EM-kval-turneringen på torsdag. Her er modstanderen værtsnationen Irland, som mandag aften møder Grækenland, som Danmark slog i sin første kamp.