BSF topper U18 2. division – men mangler en fast målmand

0
1023
Den aktuelle stilling i DBU Sjællands U18 2. division.
Den aktuelle stilling i DBU Sjællands U18 2. division.
Den aktuelle stilling i DBU Sjællands U18 2. division.

Et målmandsstop har tvunget U18 2-holdet i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) til at bruge hele syv forskellige spillere på målmandsposten i de første fem kampe i DBU Sjællands 2. division.

Kun to af de syv har været egentlige målmænd. Resten har været markspillere, der er fundet via lodtrækning, og  den situation kunne godt have skabt en masse usikkerhed i de bagerste rækker. Men åbenbart ikke i BSF. Her har U18 2-pigerne vundet fire ud af de første fem kampe, og holdet ligger lige nu på førstepladsen med en målscore på 16-3 og med et point ned til Elite Bornholm på andenpladsen.

”Spillerne har udvist en fantastisk holdånd og sammenhold i denne noget underlige situation, hvor holdet har stillet op til flere kampe i bedste SBU række uden en trænet målmand og alligevel formår, at tage den ene sejr hjem efter den anden mod de øvrige klubbers førstehold,” fortæller træner Julie Vestermann i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

BSF og Elite Bornhom mødes i den kommende weekend i det, der altså bliver et ægte topopgør.