Laura fra Karise kan tage 8501 på foden

1
1536
Laura viser sin jonglørkunst i TV2 Øst.
Laura viser sin jonglørkunst i TV2 Øst.
Laura viser sin jonglørkunst i TV2 Øst.

Laura Hansen fra Hellested på Sjælland tager ikke bare 10, 20 eller 100 bolde på foden. Den 12-årige angriber på Karise IKs U13-hold er blevet så god til at jonglere med en bold, at hun nu kan lade kuglen flyve op og ned fra foden uden at røre jorden flere tusinde gange.

Ja, faktisk kan Laura Hansen jonglere i over 80 minutter – en time og 20 minutter – og dermed er hun nået op og tage 8105 på foden, hvilket er Danmarksrekord og nok til en plads i Børnenes Rekordbog, hvor den gamle rekord lød på 7185.

“Det er bare at prøve at få bolden op i luften og gribe den igen på en måde – ligesom hvis du skulle gribe den med hænderne, bare med fødderne,” som Laura fortæller til TV2 Øst, der har besøgt den dygtige boldjonglør.

Da hun begyndte at jonglere for fire måneder siden, var målet at nå op på 100.  Men ret hurtigt fik hun greb om tingene og overhalede sin far, som også kan kunsten at jonglere.

“Jeg øvede mig jo, og så blev jeg bare bedre end ham,” fortæller hun til TV2 Øst.

Lauras rekord blev sat i klubben, mens klubkammeraterne kiggede på:

“Det var fedt at have slået den – når hele drengeholdet også stod og kiggede,” fortæller hun.

Lauras næste mål er at nå op over 10.000.

Du kan se et tv2 Øst-indslag om Laura her.

1 COMMENT