U18: BSF vandt topkamp over Hillerød

0
1792
BSFs Büsra Barut i kamp om bolden med Hillerøds anfører Kathinka Klarskov Nielsen.
BSFs Büsra Barut i kamp om bolden med Hillerøds anfører Kathinka Klarskov Nielsen.
BSFs Büsra Barut i kamp om bolden med Hillerøds anfører Kathinka Klarskov Nielsen.

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) vandt lørdagens topkamp i U18 DM-ligaen over Hillerød hjemme i Ballerup. To mål i første halvleg afgjorde kampen og BSF er nu kun et point fra førstepladsen, som indtages af Brøndby, der har spillet en kamp mere end BSF.

Laura Pedersen scorede efter ni minutter og bare 40 sekunder senere bankede Tanya Arngrimsen bolden op i krydset til slutresultatet 2-0.

“Med disse to lynscoringer tog vi pusten fra gæsterne og naturligt gav det os god plads på banen, men vi havde ikke det afgørende momentum til at lukke kampen. Der skal lyde en stor ros til Hillerød, der stille og roligt fik arbejdet sig ind i opgøret, dog uden at der blev skabt nogen helt åbne chancer. Hillerød er et super dygtigt mandskab og deres omstillingesspil er klasse og der er ingen tvivl om, at holdet vil og kan hente mange point i denne sæson,” skriver BSFs træner John Froman på klubbens hjemmeside.

Som BSF-trænerens bemærkning understreger, fik Hillerød spillet sig tilbage i kampen og dominerede i en stor del af anden halvleg. Stærkt spil af BSFs midterforsvar og – ikke mindst – landsholdsmålmand Naja Bahrenscheer forhindrede dog Hillerød i at få udbytte af sit overtag.

“Dagens modstander fra Hillerød viste især i 2 halvleg, at dette mandskab har stort potentiale og den ambition klubben har med mandskabet, er mere end realistisk. Hillerød vil nok syntes de burde have haft mere ud af opgøret, men set over alle 90 minutter blev kampen afgjort på rutinen o, det at score på de chancer man skaber og her kendte vi vores besøgstid i dag,” lyder det rosende om modstanderen fra John Froman.

Hillerød er efter dagens kamp på femtepladsen med 12 point.

Fotos: Steen Trolle
Fotos: Steen Trolle