U16: Brøndby vinder mesterrækken efter storsejr over Hillerød

0
865
Brøndbys U16-piger jubler efter en af sine 74 scoringer i sæsonens ti kampe i Mesterrække 1.
Brøndbys U16-piger jubler efter en af sine 74 scoringer i sæsonens ti kampe i Mesterrække 1.
Brøndbys U16-piger jubler efter en af sine 74 scoringer i sæsonens ti kampe i Mesterrække 1. Arkivfoto

Brøndbys bedste U16-piger satte tingene godt og grundigt på plads, da holdet søndag spillede efterårssæsonens sidste kamp i den sjællandske mesterrække 1.

Hele 15-1 vandt Brøndby efterårets sidste kamp, som blev spillet på udebane mod Hillerød GI Damefodbold. Dermed slutter de blågule som vinder af mesterrække 1 – med 27 point og en målscore på 74-6 efter ti kampe, hvor det er blevet til ni sejre og et enkelt nederlag.

Brøndby slutter á point med oprykkerne fra B93-HIK-Skjold (BHS), som med en 2-1-sejr i september er det eneste hold, der har slået Brøndby i efterårssæsonen. BHS vandt lørdag 4-3 over Taastrup og kan dermed se tilbage på flot debut i den bedste række, hvor det blevet til ni sejre og en målscore på 43-20.

De øvrige fire hold i rækken slutter med Ballerup-Skovlunde på tredjepladsen, Hillerød på fjerdepladsen, Himmelev-Veddelev på femtepladsen og Taastrup på sjettepladsen. Sidstnævnte rykker nu ned i den næstbedste række, hvor de afløser Herlufsholm, der sikrede sig oprykning til mesterrække 1 i sidste weekend.

Brøndbys piger efter sejren i Hillerød.
Brøndbys piger efter sejren i Hillerød.