U18: KoldingQ slog Varde 5-0

0
849
KoldingQ jubler efter den første scoring i 5-0-sejren. Foto: KoldingQ
KoldingQ jubler efter den første scoring i 5-0-sejren. Foto: KoldingQ
KoldingQ jubler efter den første scoring i 5-0-sejren. Foto: KoldingQ

Signe Boysen blev kampens helt store spiller, da KoldingQ søndag spillede sig op på fjerdepladsen i U18 DM-ligaen med en 5-0-sejr hjemme over Varde.

Signe Boysen scorede til 1-0 efter 14 minutter og gjorde det til yderligere 2-0 i det 64. minut. Hun havde desuden næstsidste fod på scoringerne til 3-0 og 5-0, som blev sat ind af hhv. Charlotte Kjærås og Julie Skov. Scoringen til 4-0 stod Simone Lykkebo for.

Trænerstaben roser på KoldingQs hjemmeside sit hold for en ”solid fællesindsats”, og i følge trænerne var der flere spillere, som kunne være løbet med titlen som kampens spiller. Det blev dog Signe Boysen, der gjorde det allerbedst, vurderer trænerne:

”Flere spillede bejlede til titlen som “Kampens spiller”. Charlotte Kjærås bød stærkt ind med vildt arbejdsraseri – sammen med en intelligent spillende Simone Lykkebo og en yderst solid Nadja Vinkel Jensen. Holdets “motorer” Louise Sørensen og Julie Skov fik endnu en gang vist som effektive “plæneklippere”. Titlen i dag gik dog til en veloplagt Signe Boysen, der med opsøgende spil, effektivitet – og som rigtig “holdspiller” fik markeret sig yderst flot. 2 mål og 2 assists var blot en ekstra bonus på en flot indsats,” lyder det på hjemmesiden.

Med resultatet overhaler KoldingQ sin modstander Varde, der ligesom KoldingQ har 10 point. Ligaen føres nu af Hillerød, der søndag vandt 3-0 hjemme over Thisted FC.

Weekendens resultater i U18 DM-ligaen:

  • OB-B.93/HIK/Skjold 2-0
  • Skovbakken-Vildbjerg 7-1
  • KoldingQ-Varde 5-0
  • Team Viborg-BSF 1-1
  • Hillerød-Thisted FC 3-0

    Foto: KoldingQ
    Foto: KoldingQ