BSFs U14-piger får to hold med i SM-finale

0
1156
Det ene af de to BSF-hold, som skal til U14 finalestævne 9. marts i Jyllinge.
Det ene af de to BSF-hold, som skal til U14 finalestævne 9. marts i Jyllinge.
Det ene af de to BSF-hold, som skal til U14 finalestævne 9. marts i Jyllinge.

Ballerup-Skovlunde Fodbolds U14-piger fylder godt op i hallen, når DBU Sjælland 9. marts afvikler sit finalestævne for U14-piger i indendørsfodbold på syvmandsmål. Ud af de fem hold, der har kvalificeret sig til stævnet, er de to nemlig fra BSF. De tre øvrige er Allerød FK, Frederikssund FB og Snekkersten IF.

Dermed følger BSF-pigerne stærkt op på sidste sæson, hvor BSF vandt et prøvestævne i futsal, som DBU arrangerede for årgang 2000.

“I år har der ikke været afviklet Futsal for årgang 2000 piger i DBU Sjælland regi og det ”ærgrer” selvfølgelig pigerne i BSF lidt, især efter klubbens U16 piger i januar blev sjællandsmestre og U18 pigerne endda både sjællands- og danmarksmestre i netop Futsal. Det går dog ikke pigerne fra BSF særligt meget på, når de nu er repræsenteret med to finalehold ved DBU Sjællands U14 finalestævne,” skriver BSF til FODBOLD FOR PIGER.